Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

Vul het contactformulier in, laat me weten welke fotoshoot je wenst, ik contacteer je zo snel mogelijk terug.

Ik heb geen ervaring als model, hoe moet ik poseren?


Ik begeleid je tijdens je shoot. Ervaring is niet nodig. Ik help je met raad en daad, zodat je weet hoe je moet liggen, zitten, staan, enz. er is geen haast tijdens de shoot, je krijgt de nodige tijd voor alles.
Je zal zien dat het heel vlot gaat en dat je nadien heel wat aan zelfvertrouwen zal gewonnen hebbenKan ik foto's in verschillende genres foto's laten maken?

 

Ja, je hoeft je niet te beperken tot één genre tijdens een fotoshoot. Zo is een combinatie van boudoir/glamour en naaktfoto's een veelgevraagde keuze.

 

Waar vindt de fotoshoot plaats?

 

In mijn fotostudio te Aalst (Oost-Vlaanderen). Heb je een bijzondere locatie in gedachten? Ik werk ook op verplaatsing. Neem contact voor info.


 

Kan ik bij jou een kadobon kopen?

Ja, een boudoir fotoshoot is een prachtig geschenk voor je vriendin of echtgenote, je laat zien dat je haar een heel mooie vrouw vindt. Het is een origineel cadeau voor je partner voor Valentijn, kerst, haar verjaardag of gewoon zomaar.
Reserveer op tijd.
Neem contact op voor het bestellen van je kadobon.

Hoeveel kost een fotoshoot?

Een geheel verzorgde boudoir/glamour fotoshoot start al aan 400 euro.


Voor oudere dames?
Een boudoir/glamour etc fotoshoot is uiteraard 18+. Voor oudere dames is een mooie sensuele fotoshoot perfect, je bent van harte welkom! Veertig,- vijftig-, zestig- of zeventig jaar, voor elke leeftijd is dit mogelijk. Wil je je partner verrassen of ben je op zoek naar een nieuwe relatie, een mooie fotoshoot kan wonderen doen.

 

Ik heb niet het ideale gewicht, niet het ideale figuur.., kan je van mij foto's maken?

Natuurlijk, kan dat. Ik fotografeer iedere vrouw zo mooi mogelijk.

Of je nu een heel mager bent of een maatje meer hebt, kleine borsten of grote borsten.., groot of klein bent. Je bent welkom voor een unieke ervaring.

Ik heb 
weinig zelfvertrouwen.., is een fotoshoot dan wel iets voor mij?
je twijfelt soms over je lichaam, je denkt "ik heb striemen", "ik ben niet slank genoeg", "te oud" etc... Maak je geen zorgen en aarzel niet, ik fotografeer echte vrouwen, het is mijn specialiteit om je zo goed mogelijk in beeld te brengen. 
 

 


 

F_boudoir_Aalst_3511_.jpg
L_Bruidsboudoir_1929.jpg

Boudoir en Glamour fotografie, Aalst, Oost-Vlaanderen
@ 2020 copyright van alle foto's op deze site: De Maesschalck - Delafontaine
ondernemingsnummer BE0689.890.031
Proudly created with Wix.com

  • w-facebook